Verkkomme tuntumasta tuli kyselyitä päästä mukaan osuuskuntaamme.  Teimme kesän 2015 aikana kyselyn.  Sen seurauksena kokosimme ryhmän edellisessä hankkeessa pois jääneistä osakkaista ja Leppähampaan ja Pitkäjärven tilaajista.  Ryhmän kooksi muodostui 26 tilaajaa. Selvitimme mahdollisuuksia myös yhteisrakentamiseen sähköyhtiöiden kanssa.  Yhteisrakentamisella pyritään kustannussäästöihin ja rakentamaan kaukana verkostamme oleviin paikkoihin.

Jätimme syksyllä 2015 avustushakemuksen  ELY-keskukseen.  ELY-keskuksen päätöksen viivästyessä kilpailutimme hankkeen, jotta voimme heti avustuksen tultua aloittaa rakentamisen. Kilpailutuksen voitti Pohjois-Hämeen Puhelin Oy. Haimme myös tarvittavat luvat.

Nyt helmikuun puolivälissä saimme päätöksen tukihakemukseemme. Päätös poikkeaa hieman hakemuksestamme. Päätöksen mukaan ei tukikelpoista osaa on suurennettu. Tämä osa koskee rakentamista viimeisen 100 metrin matkallaa liittymän tilaajalle. Päätöksestä on kerrottu urakoitsijalle, jotta rakentamisen valmistelu voidaan aloittaa.